Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za Tobą, za sobą

Wracam tu tak często jak do Ciebie myślami,
By szukać odpowiedzi, co czas zrobił z Nami,
O czym myślisz, jakim dziś oddychasz powietrzem,
O tym kim dla mnie byłaś, kim ja już nie jestem...

Wracam tu tak często jak do Ciebie myślami,
By czuć to co wtedy, gdy pisałem wierszami,
Gdy kochałem Ciebie, gdy odkrywałem siebie,
Chodziłem z głową w chmurach, zasypiałem w niebie...

Wracam tu tak często jak do Ciebie myślami,
bo tęsknię za Tobą, za dawnymi czasami,
Najbardziej jednak za tym, co odeszło z Tobą,
Za cząstką, bez której nie potrafię być sobą...

24 366 wyświetleń
215 tekstów
222 obserwujących
  • Żelek

    18 August 2020, 21:53

    Wiktoria, dla takich osób jak Ty zaglądam tu częściej niż mogłoby się wydawać :) Dziękuję, przede wszystkim za wymalowany na mej twarzy uśmiech :)

    od 2010
  • 8 August 2020, 07:58

    Jak zwykle mistrzowski powrót po długiej przerwie!
    Pozdrawiam