Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pokój Do Wynajęcia

Wracam
Niosę swoje wracanie
czy to nawracanie
czy to odwracanie
kota ogonem
psia krew, bo niby czyja
psia krew, na niby, czy ja
zwariowałem?
Niosę swoje zwariowanie
pełne różnych wariacji
pełne próżnych wakacji
a teraz spacja raz

i jeszcze spacja dwa

Spacja Kosmiczna Mir
no bo w kuchni pokoju
nie znajdę
no bo pokój to tylko
w kosmosie

pokój do wynajęcia
za cenę Wieczności

12 238 wyświetleń
135 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!