Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wracam do swej niewoli
zabij cienie
daj mi światło
dryfując wśród
twoich pocałunków
przykryj mnie
swoimi sercem
pokryj moje sny ciepłem
mam ochotę krzyczeć
twoje usta skraść
wiąż mi ramiona
zostaw w dłoniach
niewidzialne klucze
złapałam w pułapkę
czas
dzisiaj oddaję ci
połowę wspomnienia
dzisiaj moje słone łzy
są łzami morza.

https://www.youtube.com/watch?v=XKXT2O99sgM

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!