Menu
Gildia Pióra na Patronite

znów grudzień

wracają

wiem że wracają
a Bóg przymyka oczy na takie
dziwne wagary

miejsca maja zajęte nowym człowiekiem
dziwią się

odpowiedz niebo bo muszę wiedzieć
tej jednej prawdy znać dziś
oblicze

gdy już będziemy po tamtej stronie
długo pamięta się
jeszcze

i tęskni

- za życiem ?

Mamie dedykuję...

22 047 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • luterin

    19 December 2013, 21:30

    Onejko...słów Aniele...:)

  • onejka

    19 December 2013, 10:48

    od tygodnia chodzi ten wiersz za mną...wielka wiara jest w Twoich słowach, nie pytasz, czy w ogóle, ale jak długo...podziwiam !

    :)

  • luterin

    14 December 2013, 21:05

    Dwie łzy to czasem więcej niż sto słów...
    Dziękuję Ci Fausti.

  • eskimoska86

    12 December 2013, 21:42

    Nawet nie wiem co napisać, zostawiam tylko dwie łzy...
    po raz pierwszy na cytatach