Menu
Gildia Pióra na Patronite

znikanie

wprowadziliśmy się tu wczoraj
na chwilę
w subtelnej tajemnicy
przed szyderstwem codzienności

w prognozie nie było
tylu gwiazd
androgenicznych kobiet
w dobrze dopasowanym
kolorze morza

na plaży spowiadały się zakonnice
w celach rekreacyjnych

27 453 wyświetlenia
321 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!