Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Dziewczyna z Galway"

w pół deszczu zaprasza mnie
czernią i błękitem uwodzi
na kawałki serce rwie
po angielsku wychodzi

…dziewczyna z Galway

lipiec 2015
(inspirowane piosenką o tym samym tytule)

28 113 wyświetleń
253 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!