Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wpół do serca-
Me uczucia skołowane
Przypływy tętna-
Odbite o myśli
Gdzieś między nerwem a żyłą
Bicie- pochłaniające mnie w całości
Drżenie dłoni
Przy dotkliwej niepewności
Która kłuje świadomość
Kilkaset uzbrojonymi uczuciami

11 222 wyświetlenia
519 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!