Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyciąganie

Wpław ku miłości płynie,
Rwącej rzeki nurt nie porwie go:
Magnesem drugi brzeg,
Żelazem zaś jest on.

580 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
  • nicola-57

    25 October 2016, 16:53

    hmm... :)
    lubię te Twoje wierszyki. Naprawdę.
    Pozdrówka:)