Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mała , straszna,śliczna dziewczynka

W pewnym małym , strasznym , starym domu
mieszka mała , straszna , śliczna dziewczynka .
Nie znasz jej .
Nigdy jej nie poznasz.
Spójż w jej ogromne , śliczne , czekoladowe oczy .
One nie kłamią .
Przeszklone od łez ...
Ta mała , straszna , śliczna dziewczynka
ma na sobie białą koronkową suknię .
Była biała ...
Dopóki nie zbrukała jej krew .
Nawet nie wiesz ,
że gdyby tylko chciała
postawiła by świat w ogniu ...
Może tego nie wiesz ,
nie dostrzegasz tej straszliwej prawdy ...
Nawet nie wiesz ile razy
ta mała śliczna dziewczynka
zabijała w swej głowie ...
A wygląda tak spokojnie ...
Przygląda ci się , a ty jej /
Ona potrafi zakryć uczucia ,
pod maską niewinności .
Ta mała , straszna , śliczna dziewczynka
ma małego , strasznego , ślicznego kota .
Oboje śledzą cię wzrokiem .
Jak odchodzisz przerażony .

1576 wyświetleń
13 tekstów
1 obserwujący
  • 16 January 2013, 20:57

    Piękny!

    Pozdrawiam miluśko.

  • Tonąca w marzeniach

    16 January 2013, 20:56

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
  • 5 January 2013, 18:23

    straszne spoj(ż)enie