Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieobecny

Wpatrzony w przestrzeń
Bez przerw lecz dwa cienie
Tylko biel i cyfry
Stojąc w południe
Oddam ci się o szóstej trzydzieści

3413 wyświetleń
41 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!