Menu
Gildia Pióra na Patronite

Taniec miłości ❤️

Wpatrzona w bezkres Twych oczu
W których się księżyc odbija
Gdy nocą leżymy nadzy
Na łące co kwiatów zapachem
Szał zmysłów budzi
Rękami Twe słodkie
Pieszczę ciało
Ustami ust Twoich dotykam
W jednym się splatamy oddechu
Sennym marzeniom
Ujście dając
To co w Nas płonie od pierwszej chwili
Z krain ułudy
W jawę zamieniamy
Z ciał naszych splątanych
Niby winorośli pędy
Tysiąca słońc żar się leje
W nim wszystko co złe niechaj spłonie
Wszystkie życia smutki
Udręki i żale
Dziś niech nam zagra
Koników polnych
Orkiestra na skrzypiec tysiące
Drzewa niech szumem liści
Śpiewają arię
Niechaj dla Nas czas się zatrzyma
Niech stanie
Dziś w miłości szale
Upici sobą na wzajem
Trwajmy w miłości tańcu…

Thebestkasiaa 16.07.2017

https://www.youtube.com/watch?v=OfZkbLPx99g

5656 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Cris

    17 July 2017, 12:31

    Trwajcie... ;)
    Z pozdrowieniami Cris :)

  • Magosiaa

    17 July 2017, 06:25

    Jak pięknie się to czyta Kasiu :****
    Serdeczności :))))

  • Naja

    16 July 2017, 19:32

    Piękny :-)))

  • Krisso

    16 July 2017, 17:47

    Teraz to ja mam taniec zmysłów przed oczami ;)
    Piękny wiersz Kasiu :)
    Fajnie, że znów jesteś :))))
    Miłego dnia :))))