Menu
Gildia Pióra na Patronite

NA SKŁADZIE U WIECH-BUDA

Wpatruje sie pani w pana
A mindzy nimi chemia...
We prawdzie budowlana
Jednak zaznaczyć należy
I mocno tego się trzymać
Że jej po prostu zwyczajnie
Z tym panem chce się...
I nic już tego nie zmieni
Nawet pochodzynie tej chemii.

51 512 wyświetleń
593 teksty
70 obserwujących
  • onejka

    8 March 2016, 15:07

    Chemia musiała być toksyczna, bo zakręciłeś oj zakręciłeś ;))

  • M44G

    8 March 2016, 12:51

    C2h6o so2

  • 8 March 2016, 09:57

    Dobre. :)

  • giulietka

    8 March 2016, 08:26

    :d