Menu
Gildia Pióra na Patronite
Monodramatysta

Monodramatysta

Wpatrując się w pełnie księżyca, tęsknota przywraca mi sens życia
Przywołuje niezapomniane wspomnienia, gdzie byliśmy ty, ja i nasze marzenia
Czekam na ich powtórne urzeczywistnienie, odliczając każde piersi tchnienie
Czekam bo wiem że jeszcze cię zobaczę, wiem że nie raz za tobą zapłacze
Warto czekać i warto wracać bo wiem że też i warto płakać
Bo wiem że jesteś najukochańszą osobą na świecie i oddam swe życie tobie w opiece

10 856 wyświetleń
68 tekstów
0 obserwujących
  • Piłkareczka*

    15 July 2010, 07:21

    Plusik :) +

  • Bryzeidaa

    15 July 2010, 04:00

    bardzo mi się podoba...