Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chcę...

Wpatrując się w martwy punkt, mam przed oczyma swe życie
Wciąż widzę Ciebie, to jak lustrzane odbicie
Pomimo nienawiści, jaką wobec Ciebie żywię
Za to, że darzę Cię uczuciem, czego się wstydzę
Czy to jest miłość? Czy zwykły zachwyt?
Chcę mieć Ciebie blisko, bo kocham gdy patrzysz
Kocham moment, gdy patrzymy sobie w oczy
Chcę iść Twoim śladem i nigdy z niego nie zboczyć
Czasem brak mi słów, by opisywać emocje
Chcę byś była tu, by czas płynął wolniej
Chcę z Tobą stworzyć coś, co nada życiu sens
Chcę by to była wzajemna miłość o której wiem
Chcę nie umieć żyć bez Ciebie, chcę byś nie umiała też
Chcę byś nie umiała żyć beze mnie, tego chcę
Uwierz mi, że tego chcę, niczego więcej nie
Chcę stanąć przed Tobą, wyznając, iż Kocham Cię.

43 914 wyświetleń
514 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!