Menu
Gildia Pióra na Patronite

W pamiętniku...

W pamiętniku...
Słowa się pieszczą.
W pamiętniku...
Wspomnienia trzeszczą.
W pamiętniku...
Piszę to, co czuję.
W pamiętniku...
Rozpamiętuję.

1568 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
  • vikkka

    9 May 2014, 21:44

    Bardzo ładny podoba mi się .

  • RozaR

    9 May 2014, 12:24

    W pamiętniku rany zapisane
    W pamiętniku życie ukazane.
    Podoba mi się .