Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oddech.

Wolność
topi się w grzechu
pokarm dla duszy

Spragnieni
wygłodzeni
chcemy pływać?

Pierwsi
pójdziemy na dno.

Trzeba wolności
uczyć oddychać

81 586 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Marie

    12 November 2016, 14:12

    Wolność, przestrzeń, oddech... takie potrzebne, a czasem tak o nie trudno.
    Ładne, zatrzymuje....

  • scorpion

    20 October 2016, 09:32

    Dzięki, Arczi :) Każdy chyba z czasem staje się lepszy... Dochodzi do momentu, gdzie zaczyna spadać... Mam nadzieję, że to jeszcze nie nastąpiło u mnie :)

  • MyArczi

    30 September 2016, 23:13

    nawet nie zauważyłem, kiedy wystrzeliłeś z tym poziomem, gratuluję