Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Potulanka

Wolność dla mnie
Jedyne istnienie
Nie oswoisz mnie
Dzikimi drogami podążam

Jestem wszędzie po trochu
Zbyt krótko
By dotknąć dłoni

135 881 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!