Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przy stoliku

Wolne miejsce
obok mnie
zajętej
własnymi myślami
sączącej
twoje do-nie-zobaczenia
i moje wzruszenie
ramion

nikt się nie dosiada.

6553 wyświetlenia
51 tekstów
4 obserwujących
  • 15 December 2015, 06:55

    Interesujący ;)