Menu
Gildia Pióra na Patronite

przepływ

wolne media?
to jakaś tragikomedia
ja potrzebuję tu i teraz
lania wody wartkimi strumieniami
rozświetlania ciemnoty
mocnymi żarówkami
gazem, na prędce,
zgotowanych strawnych niusów
do licha! chyba nie mam zbyt wygórowanych zakusów?

69 597 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!