Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nocnie.

Wolimy odległość, palcami wypisując żale,
oddechami łącząc się na liniach,
tęsknoty wydychamy z nikotyną,
a uczucia wypłukujemy alkoholem.
Liczymy na siebie, egoistycznie
szukając szczęścia.
A ono ukrywa się w bliskości.

6617 wyświetleń
100 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!