Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jutro jest jak wirus grypy

Wolę nie widzieć co będzie jutro
nie chcę znać daty ani godziny
czas powiesił się jak zegar
by grzebać płytkie chwile

Pragnę hałasu o nic
echa z dna milczenia
i tęczy rozsypanej
kroplami rosy na szczęście

275 694 wyświetlenia
2555 tekstów
190 obserwujących
  • sprajtka

    12 April 2016, 12:49

    Jestem szczepiona:)

  • onejka

    12 April 2016, 11:07

    można się zaszczepić przeciw jutrom, kochając to co teraz i czerpać, czerpać... ;)

  • sprajtka

    10 April 2016, 17:06

    Jutro jest marchewką na kiju...

  • 10 April 2016, 16:25

    Jutro czasem mami nadzieją z kiedyś tam, a straszy przykrym wczoraj...
    Super!
    Pozdrawiam. :))

  • sprajtka

    10 April 2016, 12:23

    Może się okazać, że jutra nie ma;)