Menu
Gildia Pióra na Patronite

Reason

"Wolę jedno życie z Tobą
niż samotność przez wszystkie ery tego świata." J.R.R.Tolkien

Mogłabym Ci
wiele o nas napisać

lecz słowa nie oddają
uczucia w pełni

choćby nie wiem jak piękne
metafory tego świata

wiesz
mogłabym napisać

jak kocham twoje oczy
gdy patrzysz na mnie

jak poprawiasz
moje potargane włosy

jak przytulasz bez powodu
gdy moknę w deszczu

gdy zamykasz mnie
w swojej dłoni

tak pięknie mówisz
do mnie milczeniem

bo prawda,którą
niesiesz mi na ustach

we mnie rozkwitła na nowo...
/Mojemu mężowi/
https://www.youtube.com/watch?v=ShZ978fBl6Y&ab_channel=CalumScottVEVO

65 861 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • Infinite Gentleman Night

    28 August 2021, 07:57

    Przepiękna dedykacja najbliższej osobie Kasiu 😊
    tak po cichutku pozazdroszczę mu 😁
    Piękno Twojej poezji nie osłabło nawet na maleńką chwilę z tego co widzę ,raduje to moje serce ogromnie ,uściski serdeczne Duszyczko 😊🤗🌼

    od kati75
    • kati75

      3 September 2021, 07:34

      Jeśli się kocha czasem trzeba to napisać 🙂A ja dziękuję ,że jesteś tu u mnie obecny ,to wiele znaczy .Pozdrawiam i uściski zostawiam🌞🤗🌼

    • Infinite Gentleman Night

      4 September 2021, 10:33

      Pisanie sercem ,zostawia najpiękniejsze ślady na drugim sercu pamiętaj 🙂
      a za obecność nie dziękuj , to dla mnie bezcenna przyjemność od dawna 🌞

      od kati75
    • kati75

      7 September 2021, 17:28

      To jak dla mnie twoja😁

    • Infinite Gentleman Night

      15 October 2021, 15:41

      Bardzo dziękuję Wiosenko ,ale moja bezcenność o wiele bardziej w cenie 😁 i proszę się nie kłócić jestem o jeden dzień starszy 😉
      Cieszy się dusza ,z Twojej ciągłej obecności w tym świecie pełnym nieczułości 🙂🌞🤗

  • Adnachiel

    26 August 2021, 15:55

    Miłosne wiersze zawsze są najpiękniejsze.
    Tak jest i tym razem :)

    Pozdrawiam :))

    od kati75
    • kati75

      27 August 2021, 07:24

      Miłość zawsze się obroni 🙂Dziękuję też pozdrawiam 🌻

  • 26 August 2021, 14:25

    Śliczne. :)

    od kati75
    • kati75

      26 August 2021, 15:20

      Dziękuję Smoczku;-)))

      od yestem