Menu
Gildia Pióra na Patronite

Potrzeba cichości

Wolę być cicho.
Twoje myśli moich słów nie słyszą,
nie rozumiesz
potrzeby cichości.

Wolę milczeć.
Patrzysz czasem jakby trochę wilkiem,
każda spowiedź
kończy się pokutą.

Wolę zniknąć.
Nie usłyszysz więcej mego żalu,
nie wyszepcę słowa
muskając źrenice.

4693 wyświetlenia
46 tekstów
3 obserwujących
  • Pechowa_

    31 January 2013, 21:59

    Piękne...

  • Szumy

    31 January 2013, 21:58

    jakbyś czytała w moich myślach

    pozdrawiam

  • M44G

    31 January 2013, 21:24

    Ładnie.