Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wołam cię w myślach
Szeptem rozdzierającym ciszę
Wołam cię niemym krzykiem
Tęsknotą więzionym w piersi
Czy mnie słyszysz
Czy nie chcesz
Czy słyszeć nie umiesz
Czy tęsknisz jak ja
Wariujesz
I nie wiesz jak żyć
Jak oddychać
Czekam na ciebie
Wołam
Czy mnie słyszysz

11 103 wyświetlenia
117 tekstów
18 obserwujących
  • Deszcz

    4 March 2015, 15:41

    serdeczności Malusia :*

  • Malusia_035

    4 March 2015, 15:09

    bardzo Pięknie opisana tęsknota i wołanie o Miłość ..zatem niech się stanie :))

    Pozdrawiam Alicjo :))

  • Deszcz

    4 March 2015, 00:49

    Ściskam gorąco i pozdrawiam Hann

  • mill

    4 March 2015, 00:44

    ...śliczne te wołanie :*...

  • 4 March 2015, 00:39

    Zgadzam się w 100%.

  • Deszcz

    4 March 2015, 00:34

    ...albo słyszą nie ci, do których jest ono skierowane...
    Tak też bywa.
    ...chociaż... Najgorzej, gdy już nie ma ma kogoś, kogo się woła. :(

  • 4 March 2015, 00:29

    Miło mi. Mojego wołania to już nikt nie słyszy;)

  • Deszcz

    4 March 2015, 00:20

    Swoimi wierszami także wołasz... Czytałam Cię. Piękne.

  • 4 March 2015, 00:02

    Piękne wołanie :)