Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wołanie

Wołam cię milczeniem
szepcze do ucha krzykiem
wołam cie...
moj swiat zawalił sie
wolam cie
gdzie jesteś gdzie?
blask księżyca zabral mi ciebie...
kolejna godzina kolejny dzien bez ciebie
wołam cie
gdzie ukryłes przede mną sie....
brak mi juz powietrza
dusze sie
zostawiasz mnie
już nie zawołam cię...

36 730 wyświetleń
330 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!