Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** (ONI)

Wołali -
Wyjrzałam przez okno
Krzyczeli -
Wybiegłam na ulicę
Uciekali -
Biegłam za nimi
Płakali -
Stanęłam
Patrzę
Gorąca kula
Przecina powietrze
Tchu mi zabrakło

(Trzecie miejsce w Ogólnopolskim Konkursie Poetyckim - Jasło 2014.)

15 538 wyświetleń
161 tekstów
12 obserwujących
  • zielarka1

    17 October 2014, 20:58

    Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa.

    Spokojnej nocy!

  • Gaia

    17 October 2014, 20:53

    Dynamiczny obraz.
    Nawet bez tego dopisku - zatrzymuje.
    Gratulationem.
    :)

  • Jerryk

    17 October 2014, 19:37

    Podoba mi się wiersz i też ci gratuluję. Mądrze piszesz dziewczyno.

  • wdech

    17 October 2014, 16:37

    moje gratulacje

  • RozaR

    17 October 2014, 15:48

    Uznanie.