Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podziękowanie

Wokól tyle fałszywości, niczym opętana sekta.
Łańcuchem na dno, człowieka przemierza.
A w jednej garści dobrych ludzi policzyć można.
Garstka przyjaciół- za których życie oddam.
Słowo dziękuje dla nich to za mało.
Liczą się czyny, które w dobrym momencie ,
Wyjda na światło dzienne .
I dziękuję Bogu, że pokazał mi tą drogę,
Którą miałam Twardo kroczyć,
By spotkać dusze dobre.
I wspominając chwile z przyjaciółmi,
Łezka już z oczka wychodzi-
To szczęśliwa łezka w podziękowaniu.
Za to, że Nie tylko w dobrych chwilach
przy mnie trwacie Nieustannie .
I nie tylko na tym świecie-
w drugim też bedziemy razem.
Bo razem budujemy most na szczyt.
I mur, którego nikt nie zdoła zniszczyć.

9548 wyświetleń
97 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!