Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wojna, z wojną pianę toczą.
Onanizmy, gwałty orgie,
współczesność!

Nowotwory, HIVy, AIDSe
inne dziwadła i zmory,
Nowoczesność!

Socjopaci, imbecyle i psychole!
Nie ma zwycięzców, są same ofiary.
Ale jest rozejm!

Nastał nihilizm.

6081 wyświetleń
83 teksty
5 obserwujących
  • wdech

    9 March 2015, 11:15

    nihilizm - to współczesna śmiertelna szczepionka
    bez igły
    w samo serce

    i po co wojny