Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wodzisz na pokuszenie
Moje ego w dzisiejszą noc
By wykrzyczeć swój ból
Wprost w Twoją twarz

Wystawiasz na próbę
Sprawiedliwość mą
Bym rzucił kamieniem
Czuję, że muszę być sędzią

Chciałbym Ci pokazać
Czym jest samotność
Lecz to wiesz przecież
Otwórz tylko oczy na los

Co zatoczył koło
Odwrócił się na pięcie
Czasem marzenie
Spełnia się nie w czas

Spóźnia się na pociąg
Albo my odjeżdżamy
Przed czasem
A potem uziemia nas
Doświadczeń bagaż

Często mam dość
wszystkich i siebie
po co mam serce
skoro gdy je otwieram
czuje tylko ból

Czuje jak bliski jest czas
gdy braknie sił
trzymać więzy
wybiorę mniejszy ból

https://youtu.be/cO8aN10B4c8

103 442 wyświetlenia
1204 teksty
141 obserwujących
  • fyrfle

    3 October 2015, 13:44

    Jakby o mnie, na szczęście już szczęście. Piękny!