Menu
Gildia Pióra na Patronite

w oddaleniu od ciebie
błąkam się jak zbity pies

węszę czy czasem nie stoisz gdzieś
obok

zapach twoich perfum
jak opium
przesłania zmysły
wierci mi mózg

tak mi źle
że nawet smutek nie jest
zbyt smutny
że nawet tęsknota
jest zbyt słaba

tak mi źle
bo zbity pies
merda ogonem częściej
niż ja wykrzywiam
uśmiech

2172 wyświetlenia
29 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!