Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obcy

woda z mych ust
zmyła krew
lecz smak pozostanie

z grzechu nie oczyści mnie
jestem winny
czyjegoś bólu i łez

zbiłem lustro
gdyż w nim
nie widziałem siebie

14 146 wyświetleń
99 tekstów
4 obserwujących
  • Cris

    14 October 2016, 22:09

    zatrzymał mnie