Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ku marzeniom

W objęciach chłodu
Mglistego powietrza
Otulona kojącą ciszą
Krok za krokiem
W rytm spokojnego nurtu rzeki
Wydeptaną ścieżką
Idę naprzeciw
Ukrytym w wysokich trawach
Wołających mnie
Cichym szeptem
Marzeniom ...

1063 wyświetlenia
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!