Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nocą

W nocy jesteśmy nadzy
Ubrani tylko w uczucia
A wraz ze świtem
Pojawia się maska
Fałszywych emocji
Spełniających oczekiwania
Niespełnionych ludzi

960 wyświetleń
13 tekstów
2 obserwujących
  • Sexoh't

    20 November 2015, 18:25

    bardzo ładnie

  • nicola-57

    5 September 2015, 12:43

    hmm.., bdb