Menu
Gildia Pióra na Patronite

współodczuwanie

wnikam w uczuć uwięzienie

świadomość
samoograniczona klatką
nie domaga się wolności
- na przekór logice

tkwi w granicach serca
- kołysana twoim rytmem

39 583 wyświetlenia
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!