Menu
Gildia Pióra na Patronite

Incydent

wnętrzności schowane
głębiej niż spojrzałeś

nienaruszalna linia
na zawsze kredą
i deszcz

prawie uciekłam
prawie goniłeś

nie dotknąłeś
nie uraziłeś
tylko

7837 wyświetleń
74 teksty
5 obserwujących
  • Eshja

    21 July 2015, 23:44

    Nie do końca ciepłe uczucia chciałam tu zawrzeć. Bliżej im do tych przeciwnych. Niestety.
    Pozdrawiam, CiepłaWodo.