Menu
Gildia Pióra na Patronite

To się czuje

W namiętności kokonie,
nicią uczucia spleceni,
szukają się nasze dłonie,
ciepła swego spragnieni.

Dłonie szukają,
usta drżą,
wątpliwości uciekają
bliskości chcą.

Oczy przymglone
tchnące pożądaniem,
w jeden punkt wpatrzone
z bezgranicznym oddaniem.

świat cały zanika,
powietrze faluje,
namiętnością przenika
uczucie się czuje.

Nika styczeń 2015 r

346 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!