Menu
Gildia Pióra na Patronite

Marmury

W moim salonie z widokiem na morze
Co rano balet firanek mnie budzi
W słońcu pasują do ciebie
Widzę tylko twoje kontury

I to co dostaję z tarasu
To bryza która oddech ochładza
Firanka co mnie rozczula
I Ty która tak pięknie odwiedza

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • marka

    7 January 2018, 22:48

    Ciekawy, no i nastrojowy, i obrazowy...