Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niebo/*

W moim niebie
słychać trzepot anielskich gołębi
marzeniem
rozpościera się
przestrzeń pod
moimi stopami.
Lekko unoszą się myśli
serce mocniej bije
oddech łaknie
każdej tej
sekundy wolności.
Zamiera czas
na ułamki i sekundy
moich pragnień.

65 868 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • 16 November 2017, 16:17

    Bardzo ładne.
    Pozdrawiam. :))

  • kati75

    16 November 2017, 16:01

    Adnachielu dziekuję za twoje słowa;)życze miłego wieczoru;)

  • kati75

    16 November 2017, 16:00

    dzięki Malusia;)))

  • Adnachiel

    16 November 2017, 13:06

    Bogactwo poezji godnej zapamiętania.
    Pozdrawiam :)

  • Malusia_035

    16 November 2017, 11:26

    zatrzymuje na dłużej ,bardzo mi się podoba :)