Menu
Gildia Pióra na Patronite

***Lodowa postać

we mgle rozbite światła jak witraże
barwią szare twarze

lodowa postać
przeszyta promieniem

jak lustro pęka skorupa
po omacku szuka ciepła

idzie bo chce
z szarości wyrwać się

17.07.2016
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=6Dakd7EIgBE

55 892 wyświetlenia
914 tekstów
93 obserwujących
  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    lód skruszyć może tylko ciepło dłoni, a szarości barwy zmienią gdy dłonie złączone w uścisku :))***

  • mill

    23 July 2016, 19:20

    ....piękne jest Twoje pisanie maleństwo .....

  • Adnachiel

    21 July 2016, 15:14

    Lubię witraże w wierszach :)
    Jak zawsze u Ciebie - super.