Menu
Gildia Pióra na Patronite

DOŚĆ!

W mego serca uczuć imię najpiękniejszych
nie pozwalam dłużej tobie już mnie męczyć.
Rozkazuję ci byś wreszcie się odczepił,
bo już przyszedł czas by w końcu było lepiej.

Byłeś ze mną długich dziesięć tych miesięcy,
zamieniając radość w łzy i w trwogę szczęście.
Ty przeklęty prowodyrze strasznej nędzy!
Serce me ucieszy się gdy cię nie będzie.

'' Zbyt długi ból nie czyni Cię szlachetnym
a tylko upokarza '' - Moon G Neverhood

70 826 wyświetleń
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!