Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 16 September 2020

Nocą

Wmawiam sobie
że niczego nie potrzebuję
wystarczy księżyc
i parę gwiazd

ale czasem
tak, tylko czasem
czuję się jak puste naczynie
do którego ciepłe
jeszcze nienazwane
troskliwie dłonie
włożą serce

a wtedy moje wątpliwości
zapomną o mnie
na zawsze

8242 wyświetlenia
59 tekstów
45 obserwujących