Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kochać... to takie proste

w marmurowym obliczu
wczorajszego dnia
cisza osunęła się bezwładnie

a dziś…

swoim oddechem obejmujesz
kwieciste pole przyszłości
słowem dotykasz kolejny dzień

i zaparzona kawa krzyczy wróżbą

bo kochać… to takie proste

21 246 wyświetleń
183 teksty
42 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!