Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poranek

Włożę dziś uśmiech
Złożony z twych dłoni
Radosnych odkrywców
Moich horyzontów

Włożę dziś drżenie
Na dłonie me
Które tak chętne
Lecz sójki za morze

Włożę dziś wolność
Niech słowa wpłyną
Na twardy brzeg
Twojego ja

Włożą dziś szept
Usta me nagie
Tak uśmiechnięte
Lecz drżące.

10 041 wyświetleń
106 tekstów
7 obserwujących
  • solus.amor

    11 April 2015, 10:38

    Piękny
    Pozdrawiam cieplutko! :)