Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jawa

wlecę przez
kwadratowe okno
niczym liść
jesienny targany
bryzą wczorajszej
miłości

i znów położę
się cicho
pomiędzy twoim
nagim ciałem

ujrzę twoje
lśniące oczy-
oczy pełne
uroku

rozszerzone w
zdumieniu i
oddaniu

zagłębie twarz
w twoich ramionach
i piersiach
wdychając zapach
twej skóry

a na
pożegnanie wypełniony
twą bliskością
pocałuje

nim umysł
przebudzi się
w zacienionym pokoju

10 253 wyświetlenia
160 tekstów
45 obserwujących
  • Uczuciowa

    23 April 2012, 18:16

    Delikatnie muśnięty erotyk:)