Menu
Gildia Pióra na Patronite

Winny czy Nie ...

Właśnie teraz, kiedy już wyjechałeś
Powiedzieli mi, że mnie oszukałeś.
Dlaczego nagle masz tylu wrogów?
Dlaczego muszę cię przepraszać?
Jeśli kłamią, proszę wstaw się za sobą.
Wiem, że nie, bo mówią prawdę
Szkoda, że ​​zawsze będziesz mnie ranić.
I winny czy nie?
Co mogę teraz zrobić?
Okłamuj mnie jak zawsze.
Proszę, okłam mnie.
muszę ci uwierzyć.
Przekonaj mnie.
Okłamuj mnie z pocałunkiem.
Niech to wygląda jak miłość.
muszę cię kochać.
Nie mam już prawa niczego Ci wyrzucać.
Cóż, nic nie zostało z ciebie, ze mnie, z wczoraj.
Szkoda, nasza historia mogła być fantastyczna.
A teraz powiedz mi moją miłość.
Kto cię obroni?

36 401 wyświetleń
288 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!