Menu
Gildia Pióra na Patronite

NIEKAŻDY

właśnie nadeszło kiedyś i nic się nie zgadza
już tylko od siebie odejść nie mogę
myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać
odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć
a Ty zawsze byłeś niekażdy

1851 wyświetleń
29 tekstów
0 obserwujących