Menu
Gildia Pióra na Patronite

Właściwie nic się nie stało...

Właściwie to nic się nie stało.
Coś się skończyło…chłodem powiało.
Bywają w życiu takie zdarzenia.
Gdy miłość ma dobre i złe wcielenia.

Właściwie to nic się nie stało.
Tylko mi jakoś łez już za mało.
Piórko z mej dłoni porwał wiatr.
A wraz z piórkiem uleciał mój świat.

Właściwie to nic się nie stało.
To tylko szczęście odleciało.
I kilka marzeń wspólnych, miłych.
Zabrało ze sobą na skrzydłach motylich.

189 976 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących
  • Seneka 18

    3 March 2012, 18:16

    Tak...nic się nie stało...bo przecież gdy tracimy wszystko...zostaje nam jeszcze aż...uśmiech :)