Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wniosek

Właściwie czasami wątpię
czy trafiłam we właściwe czasy,
we właściwe miejsce.
Co dziennie muszę upewniać
samą siebię, że to wszystko
jest z jakimś sensem.
Zawsze przed snem,
tłumaczę sobie w głowie,
że zrobiłam to i tam to,
ale z upływem dni zdaje się to
jakąś błędną układanką.
Każdego ranka na nowo jest pustka
i ponownie do słuszności tego wszystkiego przekonać się próbuję.
Istnieją rzeczy, w których znajduję przyjemność, ale to tylko tyle,
nic więcej los mi nie oferuje.

10 906 wyświetleń
92 teksty
2 obserwujących
  • Naja

    7 January 2021, 18:53

    Rzeczy "wielkie" to rzadkość...