Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uruchom funkcje życiowe

WŁĄCZ
Masz chwile
Więc usiądź
Przeczytaj
Trwa życie
Trwa Twoje życie
Nie przewijaj go
Tylko przeżyj
Nie jesteś jedyny
Ale inny
Jesteś wyjątkowy
I tak właśnie żyj
Cały
Wstań
Idź żyć
WYŁĄCZ

6323 wyświetlenia
39 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!