Menu
Gildia Pióra na Patronite

świat

w którym jest coś więcej świat
nic mniej niż nie być
w którym nie ma

i każde najmniejsze słowo
ma jedno jedyne i tylko dla siebie wszechznaczenie
nie

jak teraz

że milczę do ciebie miłość
a ty
jedyne

by rozchylić uda

42 386 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących
  • danioł

    18 August 2017, 21:28

    w poezji
    (lub gównie które do niej aspiruje)
    nie chodzi o nic